BaselWord 2011

fredag, 1 april 2011, 14:34 | Kategori : Klockor, Stil/Trend

Mässan i Basel är nu över och det har varit en upplevelse att vara där. Montrarna och arrangemanget runt omkring mässan är enormt och väldigt inspirerande. Vi har en spännande höst och vinter framför oss med många riktigt snygga nyheter. Några av dom trenderna vi såg är en härlig matt grafitgrå ton som färgar både urtavla och boett, det helsvarta med accentfärger i starka toner och en mustig chokladbrunton på tavlan tillsamman med en ny ljusare ton av rosé. Det kommer en del nygammal material som aluminium, keramik och en hel del klockor hade gummi- eller silikonband.

Den starka färgtrenden som vi har sett under förra året håller i sig ett tag till men givetvis med en uppdatering av färgerna till metallicfärger. Ice-Watch kommer med en kollektion enormt snyggt metallicfärgade klockor i olika färger. Även Fossil, DKNY och Michael Kors visade upp härliga metallicfärger i sina kollektioner.  Hos Seiko såg vi en stor satsnings på miljön och solcells klockor. Det är på tiden att någon tar tag i det här på allvar. Tissot tyckte jag hade en av de finaste montrarna högblank med en spännande öppning.

  

//Malin

Tags : , , , , , , , , , , , ,

Lämna en kommentar